Du är här

2016-12-22

Team Olivia stödjer Läkare Utan Gränser

Det finns en tradition inom Team Olivia att stödja människor i vår omvärld. Även i år vill vi göra något för människor som behöver vår hjälp. Det känns extra viktigt just nu när oron i världen är stor och behoven enorma. 

Vi har därför beslutat oss för att stödja Läkare Utan Gränser med 200.000 kronor. Läkare utan gränser gör ett fantastiskt arbete och i år har Finansmannen Roger Akelius också gått ut med att han dubblerar alla gåvor under december månad. Våra 200.000 kr blir därför 400.000 kr.

Läs mer om Läkare Utan Gränser här: http://www.lakareutangranser.se

Fler nyheter

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia
2022-08-25 / Pressmeddelande

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Daniel Stigberg till den nyinrättade rollen som COO, Chief Operating Officer, för koncernen. Han kommer att ha ett övergripande ansvar för förvärv, IT, inköp, fastighet och ingå i koncernledningen.
Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia
2022-08-23 / Pressmeddelande

Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Nina Grönberg som ny CFO för koncernen. Hon kommer att ha ett övergripande ansvar för finans- och ekonomifrågor, koncernredovisning och controlling samt Business Intelligence och ingå i koncernledningen. 
Julias berättelse om livet efter krigets utbrott
2022-06-28

Julias berättelse om livet efter krigets utbrott

Team Olivia fortsätter insamlingen till den ukrainska organisationen Open Hearts, som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättning till ett bättre liv. En av de som arbetar inom organisationen är 26-åriga Julia som själv har en medfödd funktionsnedsättning. Hon har en gedigen utbildning inom psykologi, medicin och juridik och innan kriget bröt ut levde hon ett rikt och aktivt liv. Sedan förändrades allt. Här är Julias berättelse.