Du är här

2022-08-25 / Pressmeddelande

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Daniel Stigberg till den nyinrättade rollen som COO, Chief Operating Officer, för koncernen. Han kommer att ha ett övergripande ansvar för förvärv, IT, inköp, fastighet och ingå i koncernledningen.

Daniel kommer närmast från rollen som affärsenhetschef på Facility Management-bolaget Coor i Sverige. Dessförinnan var han ansvarig för affärs- och verksamhetsutveckling. 

– Vi är väldigt glada över att Daniel börjar hos oss. Med sin långa och breda erfarenhet är jag övertygad om att han kommer tillföra positiva förändringar i koncernens fortsatta utveckling, säger Ola Klingenborg, vd och koncernchef för Team Olivia. 

– Det känns bra att bli en del av en koncern med en stark företagskultur och engagerade medarbetare som vill göra skillnad. Jag ser fram emot att lära känna verksamheten och bidra till att utveckla affären, säger Daniel Stigberg, COO för Team Olivia. 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Carina Englundh, kommunikationschef Team Olivia, +46 70 148 69 50, carina.englundh@teamolivia.se 

Fler nyheter

Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia
2022-08-23 / Pressmeddelande

Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Nina Grönberg som ny CFO för koncernen. Hon kommer att ha ett övergripande ansvar för finans- och ekonomifrågor, koncernredovisning och controlling samt Business Intelligence och ingå i koncernledningen. 
Julias berättelse om livet efter krigets utbrott
2022-06-28

Julias berättelse om livet efter krigets utbrott

Team Olivia fortsätter insamlingen till den ukrainska organisationen Open Hearts, som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättning till ett bättre liv. En av de som arbetar inom organisationen är 26-åriga Julia som själv har en medfödd funktionsnedsättning. Hon har en gedigen utbildning inom psykologi, medicin och juridik och innan kriget bröt ut levde hon ett rikt och aktivt liv. Sedan förändrades allt. Här är Julias berättelse.