Du är här

2022-08-23 / Pressmeddelande

Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Nina Grönberg som ny CFO för koncernen. Hon kommer att ha ett övergripande ansvar för finans- och ekonomifrågor, koncernredovisning och controlling samt Business Intelligence och ingå i koncernledningen. 

Nina kommer närmast från rollen som CFO för börsnoterade Duroc, en bolagsgrupp inom industri och industrihandel. Dessförinnan var hon ansvarig för koncernredovisning och rapportering för investeringsbolaget Ratos. 

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Nina till Team Olivia. Nina är en duktig ledare med gedigen erfarenhet från flera stora internationella företag. Jag är övertygad om att hon är rätt person att leda och utveckla vår ekonomifunktion ytterligare genom vår fortsatta tillväxtresa, säger Ola Klingenborg, vd och koncernchef för Team Olivia.

– Jag är både stolt och glad över att bli en del av Team Olivia-koncernen. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta utveckla en finansfunktion, där en kombination av kunniga medarbetare och digitaliserade processer på bästa sätt stöttar verksamheten, säger Nina Grönberg, CFO för Team Olivia.

Markku Onnela, som varit CFO sedan 2016, kommer att gå i pension.

– Jag vill passa på att tacka Markku för fantastiska insatser under sin tid hos oss och önskar honom all lycka till, säger Ola Klingenborg.
 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Carina Englundh, kommunikationschef Team Olivia, +46 70 148 69 50, carina.englundh@teamolivia.se.

Team Olivia är ett ledande omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra cirka 12 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag. Läs mer på www.teamoliviagroup.se

Fler nyheter

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia
2022-08-25 / Pressmeddelande

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Daniel Stigberg till den nyinrättade rollen som COO, Chief Operating Officer, för koncernen. Han kommer att ha ett övergripande ansvar för förvärv, IT, inköp, fastighet och ingå i koncernledningen.
Julias berättelse om livet efter krigets utbrott
2022-06-28

Julias berättelse om livet efter krigets utbrott

Team Olivia fortsätter insamlingen till den ukrainska organisationen Open Hearts, som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättning till ett bättre liv. En av de som arbetar inom organisationen är 26-åriga Julia som själv har en medfödd funktionsnedsättning. Hon har en gedigen utbildning inom psykologi, medicin och juridik och innan kriget bröt ut levde hon ett rikt och aktivt liv. Sedan förändrades allt. Här är Julias berättelse.