Du är här

2018-06-26

Team Olivia i Almedalen 2018

Team Olivia finns på plats i Visby för att bidra med vår syn på entreprenörskapets betydelse för framtidens vård och omsorg. Vi kommer att sprida vår kompetens och erfarenhet samt diskutera och debattera hur företagande bidrar till ökad valfrihet inom vård och omsorg.

Besök oss i vår monter på Hamnplan (nr 233). Vi finns på plats måndagen den 2 juli till torsdagen den 5 juli mellan klockan 10.00-17.00.

Tisdagen den 3 juli klockan 13.45-15.15 anordnar vi seminariet “Hur bidrar företagande till ökad valfrihet inom vård och omsorg?” i Donnerska huset, Donners plats 1.

Fyra entreprenörer kommer att berätta om sin resa och hur de bidrar till ökad valfrihet inom vård och omsorg. Deltagarna är Linn Heed medieprofil och VD för Säviq och Billsbo, Christina Wahlström grundare Mama Mia, Mattias Hjelte grundare och VD Inre Kraft och Robin Berkhuizen grundare och VD Emrahus.

Efter föreläsningen startar en paneldebatt. Panelen består av Kristina Axén Olin Moderaterna, Emma Carlsson Löfdahl Liberalerna, Lisbeth Bokelund Miljöpartiet, Dan Olsson VD och koncernchef Team Olivia och Sabina Joyau Näringslivsexpert Vårdföretagarna.

Varmt välkommen att delta på vårt seminarium och besök vår monter!
 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Lasse Camehagen, Team Olivia, Sälj- och marknadsansvarig affärsområde Omsorg, 073-504 34 85, lasse.camehagen@olivia.se

Helena Mellheden Källström, Team Olivia, Hållbarhetschef affärsområde Personlig assistans, 070-312 13 30, helena.kallstrom@olivia.se

Läs mer på vår Almedalshemsida.

Fler nyheter

2018-09-24

Oliva Omsorg vinner kvalitetsupphandling i Vaxholm

Olivia Omsorg, som är en del av Team Olivia, har tecknat ett entreprenadavtal gällande driften av en LSS gruppbostad, en servicebostad och en daglig verksamhet i Vaxholms kommun, norr om Stockholm.

2018-07-13

Team Olivia förvärvar två LSS-boenden för ungdomar

Team Olivia förvärvar Omsorg Norr AB med LSS-boendena Rökebo och Alborga utanför Sandviken respektive Gävle. Team Olivia utökar därmed sin boendeverksamhet för ungdomar enligt LSS med mer omfattande behov.