Du är här

2017-02-06

Olivia Omsorg invigning av fem nya verksamheter

Onsdagen den 1 februari tog Olivia Omsorg över driften av fem nya verksamheter på Södermalm. Det firades med en invigningsdag på Olivia Omsorgs nya huvudkontor på Magnus Ladulåsgatan. - Det känns fantastiskt roligt att vi äntligen är igång, säger Erika Björkholm, VD Olivia Omsorg.

Driften omfattar totalt 36 boendeplatser fördelat på Tantolundens gruppbostäder och Reimersholmes servicebostäder och på invigningen kom personal från båda verksamheterna.

Vad gjorde ni under invigningen?
- Jag presenterade Olivia Omsorg och kopplingen till Team Olivia som jag tycker är väldigt viktig att beskriva från början för att skapa förståelse för hur organisationen ser ut. Sedan presenterade Ingrid Sjöstrand-Möllborg, kvalitetssamordnare, bland annat vårt uppdrag enligt LSS-lagstiftningen, vår värdegrund och våra visioner.

- Vi fick väldigt fin respons från den nya personalen som känner sig jättevälkomna och glada, säger Erika Björkholm.

Vill ni veta mer om det tecknade entreprenadavtalet? 
Läs Team Olivias pressmeddelande här

Fler nyheter

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia
2022-08-25 / Pressmeddelande

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Daniel Stigberg till den nyinrättade rollen som COO, Chief Operating Officer, för koncernen. Han kommer att ha ett övergripande ansvar för förvärv, IT, inköp, fastighet och ingå i koncernledningen.
Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia
2022-08-23 / Pressmeddelande

Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Nina Grönberg som ny CFO för koncernen. Hon kommer att ha ett övergripande ansvar för finans- och ekonomifrågor, koncernredovisning och controlling samt Business Intelligence och ingå i koncernledningen. 
Julias berättelse om livet efter krigets utbrott
2022-06-28

Julias berättelse om livet efter krigets utbrott

Team Olivia fortsätter insamlingen till den ukrainska organisationen Open Hearts, som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättning till ett bättre liv. En av de som arbetar inom organisationen är 26-åriga Julia som själv har en medfödd funktionsnedsättning. Hon har en gedigen utbildning inom psykologi, medicin och juridik och innan kriget bröt ut levde hon ett rikt och aktivt liv. Sedan förändrades allt. Här är Julias berättelse.