Du är här

2019-05-15

Olivia Hemomsorg expanderar till Nyköping, Katrineholm och Strängnäs

Olivia Hemomsorg, som är en del av Team Olivia, tar över driften av Vionords hemtjänstverksamheter i Nyköping, Katrineholm och Strängnäs och breddar därmed vår geografiska närvaro inom Hemomsorg. 

Övertagandet sker från och med den 14 maj 2019 och innebär att Olivia Hemomsorg växer med 350 kunder och 200 medarbetare. 

– Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att bedriva hemtjänstverksamhet i Nyköping, Katrineholm och Strängnäs. Det känns bra att kunna erbjuda våra tjänster till fler och därmed säkerställa både kontinuitet och fortsatt god omsorg. Vi är också nöjda över att Vionords grundare Jim Merkelin och Michael Wulff kommer att finnas kvar och arbeta med att integrera bolaget i Olivia Hemomsorg. På så sätt skapar vi en trygg och säker övergång för både kunder och medarbetare, kommenterar Åsa Walderik, VD för Olivia Hemomsorg. 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA: 

Therese Kuivamäki, Regionchef Mitt, Olivia Hemomsorg, +46 708 60 21 54, therese.kuivamaki@olivia.se

Åsa Walderik, VD Olivia Hemomsorg, +46 73 853 46 24, asa.walderik@olivia.se 

Fler nyheter

2019-01-23

Olivia Omsorg öppnar ny gruppbostad i Enköping

Olivia Omsorg, som är en del av Team Olivia, öppnar en ny gruppbostad enligt LSS i Enköping med inflyttning från januari 2019. Den nya verksamheten är en av Team Olivias satsningar för att stödja samhällets ökande behov av specialiserade omsorgsboenden.