Du är här

2019-05-15

Olivia Hemomsorg expanderar till Nyköping, Katrineholm och Strängnäs

Olivia Hemomsorg, som är en del av Team Olivia, tar över driften av Vionords hemtjänstverksamheter i Nyköping, Katrineholm och Strängnäs och breddar därmed vår geografiska närvaro inom Hemomsorg. 

Övertagandet sker från och med den 14 maj 2019 och innebär att Olivia Hemomsorg växer med 350 kunder och 200 medarbetare. 

– Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att bedriva hemtjänstverksamhet i Nyköping, Katrineholm och Strängnäs. Det känns bra att kunna erbjuda våra tjänster till fler och därmed säkerställa både kontinuitet och fortsatt god omsorg. Vi är också nöjda över att Vionords grundare Jim Merkelin och Michael Wulff kommer att finnas kvar och arbeta med att integrera bolaget i Olivia Hemomsorg. På så sätt skapar vi en trygg och säker övergång för både kunder och medarbetare, kommenterar Åsa Walderik, VD för Olivia Hemomsorg. 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA: 

Therese Kuivamäki, Regionchef Mitt, Olivia Hemomsorg, +46 708 60 21 54, therese.kuivamaki@olivia.se

Åsa Walderik, VD Olivia Hemomsorg, +46 73 853 46 24, asa.walderik@olivia.se 

Fler nyheter

Brist på mänskliga möten kan skapa mental ohälsa – Team Olivia vill minska denna genom kreativitet
2020-06-30 / Pressmeddelande

Brist på mänskliga möten kan skapa mental ohälsa – Team Olivia vill minska denna genom kreativitet

Coronakrisen begränsar tillvaron för många, inte minst för de mest utsatta som Team Olivia dagligen möter i sin verksamhet. Bristen på mänsklig kontakt riskerar i förlängningen att leda till mental ohälsa.
– Det är välbelagt att kreativitet genom skapande har stor positiv påverkan på vårt välbefinnande och kan hjälpa människor genom svåra tider. Därför gör vi nu en nordisk satsning på att skapa sig i form, säger Linn Heed, regions-vd, leg psykolog och leg psykoterapeut på Team Olivia.