Du är här

2022-03-23

Festlig prisutdelning i finalen till Årets initiativ 2021 ”Framgång i motgång”

Igår den 22 mars 2022 var det dags för mingelkväll och prisutdelning av Årets initiativ 2021 på Zita Folkets Bio i Stockholm. Priset delas ut av Ledarna privat tjänstesektor LPT för att hitta och lyfta chefer och företag inom den privata tjänstesektorn som under pandemin framgångsrikt arbetat med utmaningar och vänt dem till framgångsfaktorer.

Team Olivia deltog som en av finalisterna och slutade på en hedrande bronsplacering! På plats fanns vd och koncernchef Ola Klingenborg tillsammans med kommunikationschef Carina Englundh och kommunikatören Emma Holke, som tillsammans ligger bakom uppslaget till den nyskapande succén Kreativ Paus som var Team Olivias tävlingsbidrag. 

Under två år uppmuntrades kreativiteten ute i verksamheterna för att motverka psykisk ohälsa och isolering. Både kunder och medarbetare deltog och fick möjlighet att bland annat måla, snickra och virka. Verken fotograferades och delades på Team Olivias hemsida kreativpaus.com för att sedan bedömas av en namnkunnig skandinavisk jury. 50 verk valdes ut och ställdes ut på en vernissage i Liljevalchs konsthall och initiativet uppmärksammades i våra sociala kanaler, webbar och tidningar och tv.

Vd och koncernchef Ola Klingenborg berättar:
”Vi är enormt stolta över att vi tog oss ända till final i Året initiativ 2021 och över vårt brons! I den här kampanjen deltog koncernens alla länder och under de två omgångar som Kreativ paus pågick fick vi in hela 3 600 bidrag från Sverige, Norge och Danmark. Vårt syfte var att få människor att må bättre i en svår tid och vi är mycket nöjda med att 93 % av deltagarna uppgav det!”  

Kommunikationschef Carina Englundh:
”Jag är glad och stolt över att vi som okänt varumärke i konkurrens med så attraktiva varumärken som Azets Insight och Nordic Choice Hotels tog oss ända till final med vårt konstinitiativ i en tävling inriktad på arbetsgivarinsatser! Det var också värdefullt att de framstående deltagarna i juryn ställde upp och vi vill tacka Mårten Castenfors, chef för Liljevalchs konsthall samt konstnärerna Ernst Billgren, Bea Szenfeld, Unni Askeland och kreatören Lise Vandborg.”

Läs mer om priset och om de övriga finalisterna.

Fler nyheter

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia
2022-08-25 / Pressmeddelande

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Daniel Stigberg till den nyinrättade rollen som COO, Chief Operating Officer, för koncernen. Han kommer att ha ett övergripande ansvar för förvärv, IT, inköp, fastighet och ingå i koncernledningen.
Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia
2022-08-23 / Pressmeddelande

Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Nina Grönberg som ny CFO för koncernen. Hon kommer att ha ett övergripande ansvar för finans- och ekonomifrågor, koncernredovisning och controlling samt Business Intelligence och ingå i koncernledningen. 
Julias berättelse om livet efter krigets utbrott
2022-06-28

Julias berättelse om livet efter krigets utbrott

Team Olivia fortsätter insamlingen till den ukrainska organisationen Open Hearts, som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättning till ett bättre liv. En av de som arbetar inom organisationen är 26-åriga Julia som själv har en medfödd funktionsnedsättning. Hon har en gedigen utbildning inom psykologi, medicin och juridik och innan kriget bröt ut levde hon ett rikt och aktivt liv. Sedan förändrades allt. Här är Julias berättelse.