Du är här

Personlig assistans

Vi hjälper till att skräddarsy assistanslösningar utifrån varje kunds unika behov, intressen och önskemål. Våra verksamheter genomsyras av delaktighet och inflytande där kunden är den som bestämmer hur assistansen ska vara utformad. För oss utgör trygghet och en god personkemi grunden för en högkvalitativ assistans.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder vård, omsorg och service till personer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning som bor kvar hemma och behöver en hjälpande hand i vardagen. Vi vill skapa en värdefull och intressant vardag för våra kunder där också en god personkemi skapar förutsättningar för en ömsesidig trivsel. Därför är det viktigt att kundens individuella situation, förutsättningar och önskemål utgör grunden för assistentens arbetsuppgifter. Delaktighet och inflytande är centralt inom Team Olivia och vi lägger stor vikt vid att hitta rätt assistenter. Genom vår unika organisationsform är vi ett växthus för enskilda företag som är verksamma inom personlig assistans, avlösar- och ledsagarservice samt rehabilitering. Vi finns representerade lokalt och regionalt från Gällivare i norr till Malmö i söder.

Styrkan i att tillhöra familjen Team Olivia är tillgången till gemensamma resurser som skänker trygghet och stabilitet, samtidigt som det enskilda företaget agerar fritt inom sitt unika arbetssätt. Denna möjlighet ger arbetsledning och medarbetare förutsättningar att tillsammans med våra kunder skapa framtidens personliga assistans, vilket bidrar till utveckling och mångfald i välfärden både för våra kunder och för samhället i stort.