Du är här

2022-06-17

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts i Ukraina fortsätter

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, fortsätter! Vi har hittills skickat ner kuddar, täcken, tvättmaskin, torktumlare och tekniska hjälpmedel. Nästa leverans innehåller sängar. 

Vi har kontinuerlig kontakt med representanter från Open Hearts som informerar om det svåra läget de befinner sig i och hur behoven ser ut. Deras önskelista fylls på allt eftersom och vårt mål är att kunna köpa in och skicka ner så mycket utrustning som möjligt. 

Så här säger Svitlana Demko, VD för Open Hearts: ”Det finns ett liv före och ett efter Rysslands invasion och mitt i denna mardröm försöker vi planera för framtiden. Vi har hjälpt många funktionsnedsatta barn och unga att evakuera till andra länder tillsammans med sina familjer. Nu arbetar vi med ett projekt som heter Returning home to Ukraine för återvändande familjer. Vi håller just nu på att färdigställa ett center i Dorozhne med den nödvändiga utrustningen som Team Olivia donerar till oss. Vi är så tacksamma för deras värdefulla hjälp och det ger oss hopp om framtiden”. 

Vill du vara med och hjälpa funktionsnedsatta barn och unga i Ukraina? Skicka gärna ett bidrag till: 

Swish i Sverige 12 30 35 32 19 

Vipps i Norge 74 72 06

Fler nyheter

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia
2022-08-25 / Pressmeddelande

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Daniel Stigberg till den nyinrättade rollen som COO, Chief Operating Officer, för koncernen. Han kommer att ha ett övergripande ansvar för förvärv, IT, inköp, fastighet och ingå i koncernledningen.
Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia
2022-08-23 / Pressmeddelande

Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Nina Grönberg som ny CFO för koncernen. Hon kommer att ha ett övergripande ansvar för finans- och ekonomifrågor, koncernredovisning och controlling samt Business Intelligence och ingå i koncernledningen. 
Julias berättelse om livet efter krigets utbrott
2022-06-28

Julias berättelse om livet efter krigets utbrott

Team Olivia fortsätter insamlingen till den ukrainska organisationen Open Hearts, som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättning till ett bättre liv. En av de som arbetar inom organisationen är 26-åriga Julia som själv har en medfödd funktionsnedsättning. Hon har en gedigen utbildning inom psykologi, medicin och juridik och innan kriget bröt ut levde hon ett rikt och aktivt liv. Sedan förändrades allt. Här är Julias berättelse.