Du är här

2018-02-14 / Pressmeddelande

Team Olivias dotterbolag Pär Sonesson AB får tillstånd för jour- och familjehem

Pär Sonesson har beviljats tillstånd av IVO (inspektionen för vård och omsorg) att bedriva jour- och familjehem för barn och unga samt ge stöd och handledning inom denna verksamhet.

Pär Sonesson & Company AB har varit verksamt i Stockholms län sedan 1997. Verksamhetens huvudsakliga inriktning är jour- och familjehem.

– Det är med stor glädje vi tar emot IVO:s positiva beslut. Vi ser tillståndet som ett kvitto på att vi med mångårig kunskap och erfarenhet erbjuder en kvalitativ omsorg, säger VD Pär Sonesson.

– Team Olivia som koncern välkomnar den nya tillståndsprövningen av jour- och familjehem som bidrar till högre kvalitetskrav på utförarna och en sundare konkurrens, kommenterar Peter Boudin, Affärsenhetschef Individ & familj.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Pär Sonesson, VD Pär Sonesson & Company, +46 8 410 600 01, par@parsonesson.se

Peter Boudin, Team Olivia, Affärsenhetschef Individ & familj, +46 70 376 01 31, peter.boudin@olivia.se

Läs mer på www.parsonesson.se och se vårt övriga utbud av tjänster på www.teamolivia.se

KORT OM TEAM OLIVIA
Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Vi erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemtjänst. Verksamheten bedrivs nära våra kunder där våra bolag finns etablerade under ett 50-tal lokala varumärken på drygt 200 verksamhetsställen. Tillsammans är vi cirka 12 000 medarbetare som strävar efter att ge människor ett rikt och utvecklande liv, utifrån deras behov. Läs mer på www.teamoliviagroup.se.

Fler nyheter

Lär känna oss!
2021-11-29

Lär känna oss!

I år fyller Team Olivia 20 år och det vill vi fira genom att lyfta fram våra fantastiska medarbetare och verksamheter.

Se gärna filmen om Milo som jobbar som assistent på vårt dotterbolag Nordström Assistans.
Vill du träffa fler av våra eldsjälar inom Team Olivia? Gå in på www.hejolivia.se

Vad behöver du hjälp med?
2021-11-15

Vad behöver du hjälp med?

Vi har hjälpt människor i över tjugo år till en bättre vardag. Tillsammans med dig kan vi skapa ett team runt just dina behov. För att lära känna oss och våra verksamheter så titta gärna in www.hejolivia.se där du får träffa kunder och medarbetare och vad de gör i vardagen.