Du är här

2018-04-19 / Pressmeddelande

Team Olivia utser ny affärsområdeschef i Norge

Morten Nybakk har utsetts till ny affärsområdeschef för Team Olivia Norge. Han tillträder tjänsten den 1 maj 2018 och kommer att ingå i Team Olivias koncernledning.

Morten kommer närmast från Aberia Healthcare där han var tillväxt- och utvecklingsansvarig. Dessförinnan har han arbetat som bland annat CEO för Tiltak för Ungdom och Tiltaksgruppen.

– Vi är mycket glada över att välkomna Morten Nybakk som ny chef för våra verksamheter i Norge. Morten har en gedigen bransch- och verksamhetskunskap och samtidigt erfarenhet från att både arbeta i en stor nordisk koncern och från egen entreprenörsverksamhet, kommenterar Dan Olsson, vd och koncernchef Team Olivia.

– Jag ser en stor potential med Team Olivias individnära och decentraliserade affärsmodell med starka lokala varumärken. Det ska bli spännande att få vidareutveckla den valfrihet och mångfald som Team Olivia bidrar med och som stödjer samhällets ökande omsorgsbehov, kommenterar Morten Nybakk.

Morten Nybakk ersätter Morten Gohn som har varit tillförordnad affärsområdeschef sedan januari 2018. Morten Gohn återgår till sin roll som utvecklingsdirektör.

För mer information, vänligen kontakta

Dan Olsson, vd och koncernchef Team Olivia, +46 706 90 80 18, dan.olsson@teamolivia.se


Kort om Team Olivia

Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Vi erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemtjänst. Verksamheten bedrivs nära våra kunder där våra bolag finns etablerade under ett 50-tal lokala varumärken på drygt 200 verksamhetsställen. Tillsammans är vi cirka 12 000 medarbetare som strävar efter att ge människor ett rikt och utvecklande liv, utifrån deras behov. Läs mer på www.teamoliviagroup.se.  

Fler nyheter

Brist på mänskliga möten kan skapa mental ohälsa – Team Olivia vill minska denna genom kreativitet
2021-03-17 / Pressmeddelande

Brist på mänskliga möten kan skapa mental ohälsa – Team Olivia vill minska denna genom kreativitet

Coronapandemin har nu varat i ett år och några av de som drabbats hårdast av den begränsade tillvaron är människor med fysiska eller psykiska funktionsvariationer, psykisk ohälsa, missbruksproblem eller sociala utmaningar. Många mår väldigt dåligt av bristen på mänsklig kontakt. Team Olivia samlar 50 högspecialiserade vård- och omsorgsföretag som jobbar med dessa grupper.
Ny omgång av Kreativ Paus
2021-03-15

Ny omgång av Kreativ Paus

Idag startar en ny omgång av Team Olivias initiativ Kreativ Paus. Skapa dig i form och ladda upp ditt kreativa bidrag på www.kreativpaus.com under perioden 15 mars - 30 juni. 

Lycka till med ditt skapande!