Du är här

2018-01-18 / Pressmeddelande

Team Olivia förvärvar Ockelbos Personligaste Assistans

Ockelbos Personligaste Assistans (OP Assistans) har valt att bli en del av Team Olivia och bidrar därmed till att utveckla vårt erbjudande inom personlig assistans. 

OP Assistans bedriver assistansverksamhet i Ockelbo, Sandviken och Gävle sedan 1998. Bolagets grundare, Pernilla Hålén och Ola Hålén, som under åren utvecklat bolaget och gjort en betydande insats för assistansbranschen, har beslutat sig för att sälja sin verksamhet till Team Olivia. Bolaget har idag drygt 70 kunder och 550 medarbetare. Förvärvet slutfördes den 12 januari 2018 och innebär att ytterligare ett välrenommerat och kvalitetsorienterat assistansföretag ansluter sig till Team Olivia.

– Vi behövde en partner med ett starkt fokus på kvalitet, som kan tillvarata vårt varumärke och starka värdegrund. Tillsammans kan vi utveckla vår verksamhet för att möta framtiden. Vi ser många fördelar med Team Olivia, och deras upplägg och erfarenhet matchar våra behov väl, säger Pernilla Hålén och Ola Hålén.

– OP Assistans är ett välrenommerat och etablerat assistansföretag som bidragit till utvecklingen av assistansbranschen sedan LSS-lagens införande. Vi är oerhört stolta över att vi gemensamt kommer att fortsätta utveckla denna fina verksamhet, kommenterar Ulrica Björnör, Affärsområdeschef för Team Olivia Personlig Assistans.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA
Ulrica Björnör, Affärsområdeschef Team Olivia Personlig Assistans, +46 702 58 09 90

KORT OM TEAM OLIVIA
Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Vi erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemtjänst. Verksamheten bedrivs nära våra kunder där våra bolag finns etablerade under ett 50-tal lokala varumärken på drygt 200 verksamhetsställen. Tillsammans är vi fler än 12 000 medarbetare som strävar efter att ge människor ett rikt och utvecklande liv, utifrån deras behov. Läs mer på www.teamoliviagroup.se.

Fler nyheter

Brist på mänskliga möten kan skapa mental ohälsa – Team Olivia vill minska denna genom kreativitet
2021-03-17 / Pressmeddelande

Brist på mänskliga möten kan skapa mental ohälsa – Team Olivia vill minska denna genom kreativitet

Coronapandemin har nu varat i ett år och några av de som drabbats hårdast av den begränsade tillvaron är människor med fysiska eller psykiska funktionsvariationer, psykisk ohälsa, missbruksproblem eller sociala utmaningar. Många mår väldigt dåligt av bristen på mänsklig kontakt. Team Olivia samlar 50 högspecialiserade vård- och omsorgsföretag som jobbar med dessa grupper.
Ny omgång av Kreativ Paus
2021-03-15

Ny omgång av Kreativ Paus

Idag startar en ny omgång av Team Olivias initiativ Kreativ Paus. Skapa dig i form och ladda upp ditt kreativa bidrag på www.kreativpaus.com under perioden 15 mars - 30 juni. 

Lycka till med ditt skapande!