Du är här

2020-03-13 / Pressmeddelande

Olivia Hemomsorg vinner kvalitetsupphandling i Sigtuna

Olivia Hemomsorg, som är en del av Team Olivia, har vunnit upphandlingen att utföra hemtjänst i Sigtuna kommun och breddar därmed vår geografiska närvaro inom Hemomsorg.

Övertagandet sker från och med den 1 april 2020 och innebär att Olivia Hemomsorg växer med cirka 240 kunder och 200 medarbetare.

 

– Vi har ställt höga krav i upphandlingen. Våra äldres behov är det mest centrala, samtidigt som kostnaderna ska hållas på en rimlig nivå. Team Olivia har visat att de har utvecklade rutiner och arbetssätt för detta. De har stor erfarenhet från andra kommuner och vi känner att vi med trygghet kan leda in både kunder och medarbetare i det nya, kommenterar Kristina Holmberg, chef för äldre- och omsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun. 

 

– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att bedriva hemtjänstverksamhet i Sigtuna. I upphandlingen var kvalitetsaspekterna avgörande och vi är extra stolta över att vi bedömdes ha högst kvalitetspoäng. Det känns bra att kunna erbjuda våra tjänster till fler och därmed säkerställa både kontinuitet och fortsatt god omsorg, kommenterar Åsa Walderik, vd för Olivia Hemomsorg.


FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Åsa Walderik, vd Olivia Hemomsorg, +46 73 853 46 24, asa.walderik@olivia.se

Kristina Holmberg, chef för äldre- och omsorgsförvaltningen, Sigtuna kommun, kristina.holmberg@sigtuna.se


KORT OM TEAM OLIVIA
Team Olivia är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra cirka 13 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag.
Läs mer på www.teamoliviagroup.se

Fler nyheter

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia
2022-08-25 / Pressmeddelande

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Daniel Stigberg till den nyinrättade rollen som COO, Chief Operating Officer, för koncernen. Han kommer att ha ett övergripande ansvar för förvärv, IT, inköp, fastighet och ingå i koncernledningen.
Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia
2022-08-23 / Pressmeddelande

Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Nina Grönberg som ny CFO för koncernen. Hon kommer att ha ett övergripande ansvar för finans- och ekonomifrågor, koncernredovisning och controlling samt Business Intelligence och ingå i koncernledningen. 
Julias berättelse om livet efter krigets utbrott
2022-06-28

Julias berättelse om livet efter krigets utbrott

Team Olivia fortsätter insamlingen till den ukrainska organisationen Open Hearts, som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättning till ett bättre liv. En av de som arbetar inom organisationen är 26-åriga Julia som själv har en medfödd funktionsnedsättning. Hon har en gedigen utbildning inom psykologi, medicin och juridik och innan kriget bröt ut levde hon ett rikt och aktivt liv. Sedan förändrades allt. Här är Julias berättelse.