Du är här

2020-01-27 / Pressmeddelande

Olivia Hemomsorg expanderar i Nacka

Olivia Hemomsorg, dotterbolag till Team Olivia som är ett ledande omsorgsföretag i Skandinavien, förvärvar Vardagas hemtjänstverksamhet i Nacka och breddar därmed vårt befintliga erbjudande i kommunen.

Övertagandet sker från och med den 1 februari 2020 och innebär att Olivia Hemomsorg växer med 160 kunder och 70 medarbetare. 

– Vi är stolta och glada över att ha fått förtroendet att driva denna fina och välfungerande hemtjänstverksamhet vidare. Tillsammans med vår omtyckta befintliga verksamhet blir vi ännu starkare och ett tryggt val för både kunder och medarbetare, kommenterar Jenny Jerrevik, regionchef Olivia Hemomsorg. 

Läs mer på www.oliviahemomsorg.se.

 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA: 



Jenny Jerrevik, Regionchef Öst, Olivia Hemomsorg, +46 73 305 09 93 jenny.jerrevik@olivia.se

Åsa Walderik, Vd, Olivia Hemomsorg, +46 73 853 46 24, asa.walderik@olivia.se

 

KORT OM TEAM OLIVIA

Team Olivia är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra cirka 13 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag.

Läs mer på www.teamoliviagroup.se

Fler nyheter

Brist på mänskliga möten kan skapa mental ohälsa – Team Olivia vill minska denna genom kreativitet
2020-06-30 / Pressmeddelande

Brist på mänskliga möten kan skapa mental ohälsa – Team Olivia vill minska denna genom kreativitet

Coronakrisen begränsar tillvaron för många, inte minst för de mest utsatta som Team Olivia dagligen möter i sin verksamhet. Bristen på mänsklig kontakt riskerar i förlängningen att leda till mental ohälsa.
– Det är välbelagt att kreativitet genom skapande har stor positiv påverkan på vårt välbefinnande och kan hjälpa människor genom svåra tider. Därför gör vi nu en nordisk satsning på att skapa sig i form, säger Linn Heed, regions-vd, leg psykolog och leg psykoterapeut på Team Olivia.