Du är här

2020-01-27 / Pressmeddelande

Olivia Hemomsorg expanderar i Nacka

Olivia Hemomsorg, dotterbolag till Team Olivia som är ett ledande omsorgsföretag i Skandinavien, förvärvar Vardagas hemtjänstverksamhet i Nacka och breddar därmed vårt befintliga erbjudande i kommunen.

Övertagandet sker från och med den 1 februari 2020 och innebär att Olivia Hemomsorg växer med 160 kunder och 70 medarbetare. 

– Vi är stolta och glada över att ha fått förtroendet att driva denna fina och välfungerande hemtjänstverksamhet vidare. Tillsammans med vår omtyckta befintliga verksamhet blir vi ännu starkare och ett tryggt val för både kunder och medarbetare, kommenterar Jenny Jerrevik, regionchef Olivia Hemomsorg. 

Läs mer på www.oliviahemomsorg.se.
 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA: 


Jenny Jerrevik, Regionchef Öst, Olivia Hemomsorg, +46 73 305 09 93 jenny.jerrevik@olivia.se

Åsa Walderik, Vd, Olivia Hemomsorg, +46 73 853 46 24, asa.walderik@olivia.se
 

KORT OM TEAM OLIVIA

Team Olivia är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra cirka 13 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag.

Läs mer på www.teamoliviagroup.se

Fler nyheter

Team Olivia koncernen växer genom förvärv av Caremore
2021-01-13

Team Olivia koncernen växer genom förvärv av Caremore

Team Olivia koncernen förvärvade Caremore den 12 januari 2021. Vår ambition är att bygga Nordens mest personnära och högspecialiserade omsorgs- och vårdkoncern. Med detta förvärv bidrar vi till den ambitionen och stärker samtidigt affärsområde individ och familjs närvaro i västsverige.

2020-09-29

Livesändning av utställningen Kreativ Paus

Ett initiativ av Team Olivia i samarbete med Liljevalchs konsthall
 

Ni kan även ta del av livesändningen genom att klicka här.

Vi har fått in 1341 verk av 939 personer från hela Norden vilket är fantastiskt! Pandemin har begränsat tillvaron för många, inte minst våra tusentals klienter, kunder och anhöriga vi möter dagligen i våra verksamheter. Målet med initiativet "Kreativ Paus" har varit en uppmaning till konstnärligt skapande och att hjälpa människor att må bättre genom att skapa sig i form. Under vernissaget får vi ta del av hur konst främjar välmående och samtala med både arrangörer, deltagare och jury. 

Sändningen pågår den 1 oktober kl 18.30 - 19.30. 

Varmt välkomna till den digitala sändningen.