Du är här

2020-01-27 / Pressmeddelande

Olivia Hemomsorg expanderar i Nacka

Olivia Hemomsorg, dotterbolag till Team Olivia som är ett ledande omsorgsföretag i Skandinavien, förvärvar Vardagas hemtjänstverksamhet i Nacka och breddar därmed vårt befintliga erbjudande i kommunen.

Övertagandet sker från och med den 1 februari 2020 och innebär att Olivia Hemomsorg växer med 160 kunder och 70 medarbetare. 

– Vi är stolta och glada över att ha fått förtroendet att driva denna fina och välfungerande hemtjänstverksamhet vidare. Tillsammans med vår omtyckta befintliga verksamhet blir vi ännu starkare och ett tryggt val för både kunder och medarbetare, kommenterar Jenny Jerrevik, regionchef Olivia Hemomsorg. 

Läs mer på www.oliviahemomsorg.se.
 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA: 


Jenny Jerrevik, Regionchef Öst, Olivia Hemomsorg, +46 73 305 09 93 jenny.jerrevik@olivia.se

Åsa Walderik, Vd, Olivia Hemomsorg, +46 73 853 46 24, asa.walderik@olivia.se
 

KORT OM TEAM OLIVIA

Team Olivia är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra cirka 13 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag.

Läs mer på www.teamoliviagroup.se

Fler nyheter

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia
2022-08-25 / Pressmeddelande

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Daniel Stigberg till den nyinrättade rollen som COO, Chief Operating Officer, för koncernen. Han kommer att ha ett övergripande ansvar för förvärv, IT, inköp, fastighet och ingå i koncernledningen.
Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia
2022-08-23 / Pressmeddelande

Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Nina Grönberg som ny CFO för koncernen. Hon kommer att ha ett övergripande ansvar för finans- och ekonomifrågor, koncernredovisning och controlling samt Business Intelligence och ingå i koncernledningen. 
Julias berättelse om livet efter krigets utbrott
2022-06-28

Julias berättelse om livet efter krigets utbrott

Team Olivia fortsätter insamlingen till den ukrainska organisationen Open Hearts, som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättning till ett bättre liv. En av de som arbetar inom organisationen är 26-åriga Julia som själv har en medfödd funktionsnedsättning. Hon har en gedigen utbildning inom psykologi, medicin och juridik och innan kriget bröt ut levde hon ett rikt och aktivt liv. Sedan förändrades allt. Här är Julias berättelse.