Du är här

2016-10-28

Olivia Omsorg vinner LSS-boenden i Stockholm på kvalitet

Olivia Omsorg, en del av Team Olivia, har tecknat ett entreprenadavtal gällande driften av LSS grupp- och serviceboenden på Södermalm och Reimersholme med en initial löptid på fyra år.

Södermalm stadsdelsförvaltning har genomfört en upphandling av LSS-verksamheter där Olivia Omsorg fick högsta poäng i utvärderingen av alla deltagande företag. Avtalet omfattar totalt 36 boendeplatser fördelat på Tantolundens gruppbostäder med tre verksamheter och sammanlagt 15 platser och Reimersholme servicebostäder med 21 lägenheter. Avtalet löper fyra år från och med den 1 februari 2017 med möjlighet till förlängning med ytterligare 2+2 år. Upphandlingen var en kvalitetsupphandling med fast pris utifrån definierade vårdnivåer där Olivia Omsorg fick högst poäng på de kvalitetskriterier som bedömdes.

- Vi är både glada och stolta över att ha vunnit denna upphandling i Stockholm där kvalitet varit avgörande och ser det som ett bevis på att vi kan erbjuda en god och kvalitativ omsorg. Vi ser fram emot att ansvara för driften av dessa verksamheter och ge de boende stöd och omsorg utifrån deras individuella behov, kommenterar Erika Björkholm VD Olivia Omsorg.

För mer information, vänligen kontakta:

Anna Thomsson, Områdeschef LSS Olivia Omsorg, 070-170 12 66

Erika Björkholm, VD Olivia Omsorg, 070-787 18 45

Fler nyheter

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia
2022-08-25 / Pressmeddelande

Daniel Stigberg ny COO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Daniel Stigberg till den nyinrättade rollen som COO, Chief Operating Officer, för koncernen. Han kommer att ha ett övergripande ansvar för förvärv, IT, inköp, fastighet och ingå i koncernledningen.
Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia
2022-08-23 / Pressmeddelande

Nina Grönberg ny CFO för Team Olivia

Team Olivia välkomnar Nina Grönberg som ny CFO för koncernen. Hon kommer att ha ett övergripande ansvar för finans- och ekonomifrågor, koncernredovisning och controlling samt Business Intelligence och ingå i koncernledningen. 
Julias berättelse om livet efter krigets utbrott
2022-06-28

Julias berättelse om livet efter krigets utbrott

Team Olivia fortsätter insamlingen till den ukrainska organisationen Open Hearts, som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättning till ett bättre liv. En av de som arbetar inom organisationen är 26-åriga Julia som själv har en medfödd funktionsnedsättning. Hon har en gedigen utbildning inom psykologi, medicin och juridik och innan kriget bröt ut levde hon ett rikt och aktivt liv. Sedan förändrades allt. Här är Julias berättelse.